Interactive Design

De nieuwe media, heeft steeds meer toepassingsmogelijkheden. Het is een visitekaart, een deur die open gaat en een uitnodiging om de wereld van een bedrijf of individu binnen te gaan. Alleen een goed doordachte, esthetische en intelligente benadering leidt tot de gewenste feedback.

 

Als u een heldere presentatie op het Internet nodig hebt?

Professionele web site ontwerp, advies en consultancy.

Professionele upgrade van de bestaande website.

Web presentatie van produkten en diensten.

Webwinkels en Nieuwsletters

Geanimeerde beelden, advertenties.

Web gimmicks, mass-mailing, e-mail signature.

De interactieve feedback van formulieren en enquetes.

Lees meer...

One size fits all

RWD ia Responsive Web Design (geciteerd van wikipedia). Het is web design voor optimale kijkervaring, gemakkelijk lezen en navigeren van mobile telefoons, tablets tot desktop computermonitors.

Google statistieken tonen dat bij de meeste websites meer dan 50% van bezoekers de website op hun mobiel of tablet (proberen te) bekijken. Beter gezegd: statistisch gezien worden websites zonder Responsive Web Design dus minder tot niet bezocht. Hierdoor is het een zaak van groot belang om het genot van een optimale ervaring van de websites voor ieder apparaat te bieden.

 

Lees meer...

Gemakkelijk online winkel

In twee stappen bestellen van de webwinkel. Is het niet de wens van iedere webshop eigenaar om zijn webshop zo makkelijk en toegankelijk mogelijk voor iedereen maken? Het is net als de grote webwinkels, maar dan maar voor een fractie van de prijs.

Met behulp van CMS wordt op een gemakkelijke manier product pagina's gemaakt. Accepteren en beheren van de bestellingen zijn simpel, dit kan binnen een paar minuten. Zowel iDeal, Creditcards, Pay Pal en lokale betaalsystemen worden allemaal ondersteund. FedEx en lokale dispacer zijn geïntegreerd.

Boris Novak Art ShopSolutions-Centre org/nl

 

Abonneren op deze RSS feed